Dressyr - Barn DM 2022 - Ryttarmeddelande

RYTTARMEDDELANDE

Välkommen till Strängnäsbygdens Ryttarförenings 2* dressyrtävling och DM för barn.

TIDSPROGRAM
Lördag den 15 Oktober

08.00                     Klass 1: LC:1

därefter                  Klass 2: LB:1 med DM som klass i klassen

OBS! anmälan till DM sker på separat lista i TDB! DM deltagare har förtur till klass 2.

STARTLISTOR

Startlistor publiceras på online.equipe.com.

Preliminära startlistor publiceras senast den 9e Oktober.

Fasta startlistor publiceras senast fredagen den 14de oktober senast 20:00.

EFTERANMÄLAN

Kan göras i TDB fram till fredag den 14e September kl. 18.00.

AVANMÄLAN

Ska göras via TDB senast 8de oktober kl18.00. Efter den 8e oktober kl18:00 sker avanmälan direkt till arrangören. Ryttarbyte/hästbyte sker via TDB fram till tävlingsdagen, därefter via sekretariatet. Veterinär/läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 7 dagar efter avslutad tävling. Skickas till: This is a mailto link. En administrationsavgift på 100kr tillkommer.

EJ TILL START

Ekipage som ej avanmält före start debiteras en straffavgift enligt TR. Vid påminnelse tillkommer en administrationsavgift om 50 kr.

SEKRETARIAT

Sekretariatet öppnar kl. 07.00 och stänger 30min efter sista start.

FRAMRIDNING

Framridning sker i ridhus 22 x 80 m. Framridningen öppnar kl. 7:00. Skritt sker innan för spåret. INGET FOTFOLK på framridningen.

VÄNLIGEN RESPEKTERA VARANDRA!

TÄVLINGSBANA

Tävlingarna hålls utomhus på sandbana 40 x 80 m. Nästföljande ekipage får befinna sig mellan ridhus och utebanan. Håll koll på startlistan, så du är redo vid din start.

PRISUTDELNING

Prisutdelning för DM sker till häst för 1a, 2a och 3de placerade. Sker på tävlingsbanan efter avslutad klass.

Övrig prisutdelning sker till fots mellan ridhus och utebanan.

FUNKTIONÄRER

Tävlingsledare                 Ebba Nygård

Överdomare                     Veronica Wallenius

Dressyrdomare                Anne-Maaria Peltonen

VACCINATION

Vaccinationsintyg ska medföras till tävlingsplatsen. Vaccinationsintyg skall visas för de hästar som är med på vaccinationskontrollistan som finns i equipe. Utöver listan kommer stickprovskontroller att utföras. Efteranmälda ekipage ska visa vaccinationsintyg i sekretariat före start.

CAFETERIA

I cafeterian finns enklare lunchservering och sedvanligt café-utbud. Betalning sker via swish.

ÖVRIGT

Medtag eget vatten till din häst.

Tävlingsplatsen är en rökfri anläggning!

Hundar är välkomna, men ska hållas kopplade.

Deltagande i tävlingen sker på egen risk.

FÖRFRÅGNINGAR

Tävlingsledare Ebba Nygård, This is a mailto link

VÄGBESKRIVNING

Från Eskilstuna

E20 mot Stockholm, i trafikplatsen Biskopskvarn (Mc Donalds och Statoil) kör mot Strängnäs. I femte rondellen kör mot Malmby-Stallarholmen, efter ca 400 m, sväng in på avtagsväg till höger skyltat Ryttartävling. Kör rakt på, efter en skarp vänsterkurva kör ca. 200 m, sväng höger in på Backavägen.

Från Flen och Malmköping

Väg 55 mot Strängnäs. Efter femte rondellen…. Se ovan.

Från Södertälje alt. 1

Kör mot Göteborg-Strängnäs, i trafikplatsen Biskopskvarn (Mc Donalds och Statoil) kör mot Strängnäs och följ sedan anvisningarna enligt ovan från Eskilstuna.

Från Södertälje alt. 2

Ta av mot Åkers Styckebruk vid den 2:a avfarten, följ sedan skylten mot Strängnäs. Efter avtagsväg mot Stallarholmen,

sväng vänster där det är skyltat Ridhus, kör 300 m, sväng vänster in på Backavägen.

Från Enköping

Kör mot Strängnäs. Efter stora Strängnäsbron kör E20 mot Stockholm. Vid trafikplats Biskopskvarn, följ anvisningarna från Eskilstuna.

VARMT VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 14 AUG 2022 13:02 Skribent: Sandra Lindlöf Äikäs